Kokkiman.com

Kokkiman.com on kokemukseltaan vanha, mutta iältään nuori verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Tuotteemme ovat suunnattuja kaikille Suomen kotikokeille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Jo vuonna 2009 perustettu Kokkiman omaa pitkän kokemuksen suomalaisten asiakkaiden palvelemisesta. Yhtiö lähti liikkeelle kaverusten ajatuksesta, kun he halusivat perustaa korkeatasoisen keittiötarvikkeiden verkkokaupan kokkaamisesta innostuneille suomalaisille.

Näiden vuosien varrella Kokkiman on palvellut yli 35 000 asiakasta, mikä kertoo omaa kieltään sen suosiosta.

Kokkimanin valikoimissa on myös suuri määrä viini- ja baarivälineitä, minkä johdosta voit tehdä hyviä löytöjä myös esimerkiksi viinin säilyttämistä tai cocktail-kaapin täyttämistä varten. Kuluttaja-asiakkaiden palvelemisen lisäksi Kokkiman tarjoaa myös ammattilaistason tuotteita.

Siirry ostoksille tästä

Tutustu Ruokanetistä.fi -palveluun

Vertaile verkkokauppoja ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto

RuokaNetistä.fi vertailee ja arvostelee eri ruoan- ja ruoanvalmistukseen erikoistuneet verkkokaupat sinun puolestasi. Selaa läpi eri arvosteluita ja kokeile sinulle sopivinta kauppaa.
Vertaile

Saa inspiraatiota monista eri resepteistämme

Lue herkullisten ja helppojen ruokien reseptejä palvelussamme ja inspiroidu! Lisäämme viikoittain uusia, toinen toistaan mielenkiintoisempia reseptejä sivuillemme kävijöiden ruokapöytää ilostuttamaan.
Inspiroidu

Pysy aallonharjalla ruokaverkkokauppojen trendeissä

Seuraa blogiamme ja saat kuukausittain uusinta tietoa ruoan verkkokaupan kehittymisestä ja trendeistä. Tutustu kotiinkuljetuksiin, hävikkiruokakauppoihin ja opi lisää eri mahdollisuuksista.
Lue lisää