Kotikaappi24

Kauppahalli24:n ylläpitämä Pop-up kauppa poikkeustilanteeseen. Kotikaappi24 toimittaa 100 tilatuinta ruokaa suoraan kotiovellesi.

Kotikaappi24 on Kauppahalli24:n pop-up verkkoruokakauppa, joka toimittaa sataa tärkeintä tuotetta poikkeustilan ajan ympäri Suomen. Kotikaappi24:ssa on myynnissä niin elintarvikkeita, vessa- ja talouspaperia kuin myös siivoustarvikkeita.

Kotikaappi24:sta pystyt tilaamaan kotiinkuljetuksella kaikista tärkeimmät elintarvikkeet, joka säilyvät pitkään. Valikoimista löytyy kattavasti esimerkiksi riisiä, pastaa, perunaa, porkkanaa ja omenoita, kuten myös säilykkeitä, esimerkiksi Abban MSC tonnikalaa ja Felixin viipalekurkkuja. Kotikaappi24:sta voit tilata myös herkut kahvipöytään – valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Fazerin suklaat ja Domino-keksit.

Kotikaappi24 tarjoaa useimpiin tuotteisiinsa niin sanotun paljousalennuksen. Ostamalla 2 tai 4 samaa tuotetta säästät rahaa. Esimerkiksi yksi Sunnuntain 2kg erikoisvehnäjauhopaketti maksaa kaupassa 1,99€, kun kaksi kappaletta maksaa 1,93€/kpl ja neljä kappaletta 1,85€/kpl*

Tilausprosessi on yksinkertainen:
1. Sinun tulee ensin luoda ja vahvistaa oma asiakastili. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään.
2. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin.
3. Tarkista valitsemasi tuotteet ja valitse toimitustapa. Toimitustapoja on kaksi: Postin postipaketti ja kotipaketti.
4. Maksa ostoksesi kassalla Bamboran avulla.
5. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja kun tilaus on pakattu, saat toimitusluettelon sekä Postin seurantakoodin. Mikäli valitsit kotiinkuljetuksen, Posti ehdottaa eri toimitusaikoja sinulle.
6. Tilauksen toimitusaika on 2-5 päivää ja tilaukset lähtevät Kotikaappi24:n varastolta aina viimeistään seuraavana päivänä.

Kotikaappi24:n asiakaspalvelu toimii arkisin kello 09.00-23.00 ja lauantaisin kello 09.00-19.00 puhelimitse (040 176 2979). Chat-palvelu on saatavilla joka päivä kello 09.00-24.00. Lisäksi kiireettömissä asioissa voit olla yhteydessä Kotikaappi24aan sähköpostitse: asiakaspalvelu@kotikaappi24.fi

Ruokanetistä.fi ei ole vielä tilannut kaupasta tarvikkeita kotiin, jottemme rasita valikoimaa ja kaikille varmasti riittää ruokaa ja vessapaperia.

*Hinnat ja valikoimat voivat muuttua kirjoitushetken jälkeen.

Tutustu Ruokanetistä.fi -palveluun

Vertaile verkkokauppoja ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto

RuokaNetistä.fi vertailee ja arvostelee eri ruoan- ja ruoanvalmistukseen erikoistuneet verkkokaupat sinun puolestasi. Selaa läpi eri arvosteluita ja kokeile sinulle sopivinta kauppaa.
Vertaile

Saa inspiraatiota monista eri resepteistämme

Lue herkullisten ja helppojen ruokien reseptejä palvelussamme ja inspiroidu! Lisäämme viikoittain uusia, toinen toistaan mielenkiintoisempia reseptejä sivuillemme kävijöiden ruokapöytää ilostuttamaan.
Inspiroidu

Pysy aallonharjalla ruokaverkkokauppojen trendeissä

Seuraa blogiamme ja saat kuukausittain uusinta tietoa ruoan verkkokaupan kehittymisestä ja trendeistä. Tutustu kotiinkuljetuksiin, hävikkiruokakauppoihin ja opi lisää eri mahdollisuuksista.
Lue lisää