luomukassi.fi kuva

Mausteet, erikoiskahvit ja -teet netistä

Erikoiskahvit verkkokauppa

Erikoiskahvit mielletään helposti erilaisiin kahvijuomiin, mutta tarkan määritelmän mukaan ne ovat kahvilajikkeita, jotka ovat maultaan poikkeuksellisen hyviä. Tällaista erikoiskahvia saa harvemmin kaupasta, minkä johdosta ne ovat pääasiassa pienpaahtimoiden käsialaa.

Mitkä tee verkkokaupat toimivat Suomessa?

Suomessa on lukuisia erilaisia teeverkkokauppoja, joista esittelemme seuraavaksi muutamia. Nämä yritykset ovat panostaneet helppoon ja miellyttävään asiakaskokemukseen, minkä johdosta voit saada teelaadut suoraan postissa itsellesi vain muutamien päivien sisällä tilauksesta.

Erikoiskahvit

Me suomalaiset rakastamme kahvia ja juomme sitä yli 12 kiloa vuodessa. Ei siis ole mikään ihme, että kulutamme kahvia enemmän kuin missään muualla maailmassa. Kahvikulttuurimme on viimeisen 10 vuoden aikana kehittänyt merkittävästi parempaan suuntaan, minkä johdosta useat kymmenet pienpaahtimot ovat uskaltautuneet markkinoille.

Suomalaiset ovat avosylein omaksuneet cappuccinon, espresson ja americanon, minkä johdosta seuraavana trendinä ovat tulleet laatuun panostavat erikoiskahvit. Pienpaahtimot ovat tarjonneet mielenkiintoista vaihtelua markettikahvien rinnalle. Ne panostavat ennen kaikkea eettisyyteen, alkuperään ja eksoottisempiin makuelämyksiin paahtoasteiden kanssa kikkailemalla.

Koska valtaosa markkinasta on peruskahvien hallussa ja niiden on vaikeaa saada hyllytilaa kovasti kilpailussa tuotesegmentissä, paras ostopaikka kahvin ystävälle on erikoiskahvit verkkokauppa. Tuotteisiin voi tutustua kaikessa rauhassa ja niitä voi vertailla keskenään, jotta löydät juuri sinun makumieltymyksiin sopivan vaihtoehdon.

Erikoiskahvit netistä

Slurp

Slurp on tehnyt merkittävää työtä paremman suomalaisen kahvikulttuurin puolesta. Kolmen miehen perustama Slurp näki päivänvalon vuonna 2014, jolloin he halusivat tarjota suomalaisille mahdollisuuden löytää paremman makuista kahvia. Sivusto tekee yhteistyötä yli 20 suomalaisen artesaanikahvipaahtajan kanssa ympäri Suomen – kumppaneihin kuuluvat esimerkiksi Helsingin Punavuoresta kotoisin oleva Kaffa Roastery, Turun Kahvipaahtimo ja maailmallakin mainetta ansainnut Johan & Nyström. Slurp tarjoaa kahvin lisäksi myös kahvilaitteita.

Slurpin erikoisuutena on sen kotiin toimittama kahvielämys, jossa asiakkaan makumieltymysten perusteella räätälöidään erilaisten pienpaahtimoiden tuotteista juuri vastaanottajan makuun sopiva kokonaisuus. Näitä paketteja on mahdollisuus saada kotiin joko kahden tai neljän viikon toimitusvälillä. Kansainvälisille markkinoille tähtäävä Slurp haluaakin panostaa kahvin makuun, autenttisuuteen sekä korkeaan laatuun.

Crema

2000-luvun loppupuolella perustettu Crema on saanut vahvan jalansijan erikoiskahvin myyjänä niin Suomessa kuin Pohjoismaissa. Yli 10 vuotta toiminut erikoiskahvin kauppa haluaa tarjota jokaiselle asiakkaalleen makuelämyksiä. Kauppa on pitkän kokemuksensa aikana ehtinyt palvella jo yli 90 000 asiakasta, mikä kertoo omaa kieltään sen suosiosta.

Crema panostaa voimakkaasti myös yritysmyyntiin, minkä johdosta sillä on asiakkaita myös kahviloista ja ravintoloista. Sen valikoimaan kuuluu yli sata erilaista kahvilaatua ympäri maailmaa ja lisäksi sillä on myös oma nimikkotuotesarja. Verkkokauppa on rakennettu selkeästi, minkä johdosta voit löytää haluamasi tuotegenren.

Valikoimaan kuuluu kahvia erilaisissa pakkauskoossa sekä lisäksi kahvilaitteita, keittiötarvikkeita ja muita oheistuotteita. Crema on myös siitä harvinainen erikoisverkkokauppa, että sillä on myös kivijalkakauppa Helsingin Arabiassa.

Tee verkkokauppa

Teen juonti ei ole Suomessa tehnyt samanlaista läpimurtoa kuin kahvi, mikä näkyy myös kivijalkakauppojen valikoimassa. Tämän takia kaikkien teen ystävien kannattaa ehdottomasti suunnata nettiin tekemään ostoksia, sillä valikoima on huomattavasti laajempi kuin marketeissa. Pienissä lähikaupoissa teetarjonta saattaa olla hyvinkin rajoittunutta ja valikoimaa hallitsevat lähinnä kauppojen omat private label -merkit sekä suuremmat suomalaiset toimittajat.

Tee on myös kiitollinen ostoskohde siinä mielessä, että teepakkaukset säilyvät pitkään. Teelehdet ovat parhaimmillaan vuoden sisällä valmistuksesta, mutta periaatteessa teelehdet säilyvät ikuisuudenkin. Voit siis ostaa useita erilaisia laatuja, pitää niitä kaapissasi pidempäänkin ja maistella erilaisia makuelämyksiä. Esimerkiksi hävikkiruokakaupat voivat myydä pilkkahintaan teelajikkeita, joista voit ennakkoluulottomasti löytää uusia suosikkejasi.

Tee netistä

Valikoima netissä on hyvinkin laaja ja pystyt tutustumaan siihen omaan tahtiisi. Tee netissä on kategorisoitu tuotetietojen perusteella selkeästi, joten saat nopeasti tietoa, minkälaisesta tuotteesta on kyse. Teen tilaaminen netistä on myös siinä mielessä kiitollista, koska teepakkaukset eivät paina kovinkaan paljoa. Tämän johdosta tilausmaksut ovat todella edullisia.

Tee netissä on jaoteltu selkeästi myös tärkeiden taustatietojen perusteella suomalaisten suosimiin lajikkeisiin ja harvinaisempiin erikoisteelaatuihin. Kofeiiniton tee kasvattaa jatkuvasti kofeiinittoman kahvin lailla suosiotaan ja siitä on nettikaupoissa todella kattava valikoima. Toinen kasvava tuotesegmentti on luomu tee, joka raivaa kovaa vauhtia jalansijaa suomalaisten teen ystävien keskuudessa.

Riippumatta siitä, oletko rooibos-teen, vihreän teen tai oolong-teen ystävä, löydät varmasti suosikkisi netin monipuolisista mahdollisuuksista. Irto- ja pussiteetä on tarjolla monessa erilaisessa muodossa. Voit tuotekuvauksista katsoa, miten kyseisen teelaadun makumaailma sopii omiin mieltymyksiisi.

Slurp

Slurp on tunnettu erityisesti erikoiskahvien ystävien keskuudessa, mutta Slurpilla on myös valtava valikoima erilaisia teelaatuja. Teetarjontaa on yli sadan eri tuotteen verran ja ne tulevat Suomen johtavilta teetaloilta. Slurp nimittäin edustaa teeharrastajien keskuudessa mainetta niittänyttä Théhuonetta, Ponaa ja TeeMaata.

Slurpin nettikauppa on kategorisoitu erittäin hienosti, minkä ansiosta erilaisten teelaatujen selaileminen käy mutkattomasti. Mobiilikokemukseen panostanut verkkokauppa mahdollistaa, että voit löytää omat suosikkisi vain parilla klikkauksella ja tehdä ostoksesi jopa parissa minuutissa.

Slurpin toimituskulut teetä tilatessa ovat hyvin maltilliset, sillä ne ovat vain 1,99 euroa. Tämä pitää kynnyksen teen tilaamiseen erittäin matalana ja mahdollistaa, että uusia ja kiinnostavia tuotteita voi tilata helposti.

Crema

Erikoiskahvin myyntiin brändätty verkkokauppa tarjoaa yllättävänkin laajan valikoiman erikoisteetä. Helsingin Arabianrannassa sijaitseva Crema on jopa luonut ainutlaatuisen Crema-teesarjan, jonka tuotteet se on räätälöinyt huolella maailmalta saatavista ensiluokkaisista teelaaduista. Muita edustuksessa olevia brändejä ovat Teapig, Soulfull Stuff sekä Shamila.

Ruokastosten tekeminen verkkokaupassa on helppoa, sillä näet heti teesivustolta, onko teetä varastossa ja kauanko tilauksen saapumisessa kestää. Voit myös käyttää suodattimia ja lajitella niiden perusteella tarjolla olevat vaihtoehdot teelaadun ja teetyypin perusteella.

Hävikkiruokakaupoista edullisia löytöjä

Aiemmin mainitut hävikkiruokakaupat eli Fiksuruoka ja Matsmart pyörittävät teetuotteita aktiivisesti kampanjoissaan, minkä johdosta voit tehdä todella hyviä löytöjä ja erittäin edullisesti. Näissä kampanjatuotteissa on usein pitkät päiväykset, joten saat nauttia tuotteiden mauista pitkään.

Vaikka valikoima ei ole yhtä laaja kuin erikoisteekaupoissa, tarjolla on mukava määrä erilaisia vaihtoehtoja luomu- ja pussiteen joukosta. Vertailu on helppoa, koska teet on lajiteltu selkeästi omaan kategoriaan. Lisäksi Matsmart merkitsee luomutuotteensa erillisellä vihreällä merkinnällä, jotta löydät ne nopeasti.

Kokeile ostaa tee netissä jo tänään ja ylläty iloisesti!

Chaya

Teekauppa kotonasi. Verkkokauppamme tarjoaa teetä maailman eri kolkista kätevästi ja nopeasti kotiin toimitettuna. Yli kahdensadan eri teelaadun ja haudukkeen valikoimastamme löydät varmasti jotakin sinulle sopivaa.