Halpaa ruokaa netistä

Kampanjat tuovat mahtavia tilaisuuksia halpoihin ruokatarjouksiin

Etenkin hävikkiverkkokaupat osaavat näyttää, miten hinnoilla voidaan oikeasti kilpailla. Samalla saat tehtyä ympäristöteon, kun ostat käyttökelpoisia tuotteita edulliseen hintaan.

Matsmart verkkoruokakaupan taustavaikuttajat järjestävät säännöllisesti kampanjoita, joissa voit ostaa esimerkiksi karkkia, säilykkeitä tai pesuaineita halvalla. Nämä tarjoukset ovat hinnoiteltu todella houkuttavaksi ja syynä voi olla esimerkiksi lähestyvät päiväykset. Hävikkituotteet ovat kuitenkin hyvin käyttökelpoisia, minkä johdosta voit tehdä pienellä budjetilla upeita löytöjä. Monet toimijat ovatkin avanneet oman ruokahävikki sovelluksen jonka kautta on helppo löytää tarjouksia.

Fiksuruoka.fi myy taas tuotteita usein uskomattomaan sentin kampanjahintaan. Sentti on niin pieni raha, ettei se ole edes Suomessa käytössä! He haluavat kannustaa sinua tekemään uskomattomia löytöjä, jotta poistoruoka ei joutuisi roskiin. Ylijäämäruoka lentäisi muussa tapauksessa roskikseen, joten voit tehdä ostoksia hyvällä omallatunnolla.

Hauska haaste onkin, että ostat hävikkiruuan netistä ja loihdit ostoslistan perusteella mielenkiintoisia ruokayhdistelmiä. Hävikkiruokakaupat tarjoavat esimerkiksi aasialaisia, meksikolaisia ja kiinalaisia ruoka-aineita erittäin edullisesti, joten voit ensin valita raaka-aineet ja katsoa sen jälkeen esimerkiksi täältä ruokanetistä.fistä sinun ainesosiisi sopivat reseptit.

Kiinnitä huomiota ilmaisen kotiinkuljetuksen rajaan

Kuten täällä sivustollamme olet varmasti jo huomannut, ruokakaupat netissä tarjoavat mielellään ilmaisen toimituksen, kun ostat tietyllä euromäärällä tuotteita heidän valikoimastaan. Ilmainen toimitus on mahtava etu, jolla on myös suuri rahallinen arvo!

Maksuton ruokakauppojen kotiinkuljetus pitää huolen, että saat rahoillesi vastinetta. Sen takia kannattaakin valita ensin parhaat tarjoukset ja katsoa oma kauppalista kännykästä, jotta kaikki tarvittavat tuotteet tulee varmasti hankittua. Mikäli tämän jälkeen huomaat, että ilmainen kotiin toimitus on melkein saatavilla, kannattaa ehdottomasti katsoa ostoskori läpi vielä kerran.

Jos et keksi äkkinäisesti akuutteja ostoksia, ei hätää! Me ruokanetistä.fistä olemme kokeneet vastaavan tilanteen monta kertaa, minkä takia olemme kehitelleet erilaisia varaostosmahdollisuuksia. Voit aina ostaa esimerkiksi kuivaruokaa, pyykinpesuaineita ja muita kodin ylläpitoon liittyviä tavaroita varastoon, sillä esimerkiksi pyykinpesuaineesta, erilaisista siivousaineista ja astianpesuaineesta kertyy yllättävänkin suuri lasku.

Lisäksi muun muassa nuudelit, tomaattikastikkeet ja mausteseokset ovat mukana säännöllisessä käytössä, joten niitä tarvitaan aina kaapin perukoille. Mieti myös, onko sinulla tai perheelläsi raaka-aineita, joita teillä kuluu lähes päivittäin – niitä kannattaa santsata mahdollisuuksien mukaan.

Jos siis tilaat säännöllisesti ruokaa netistä, voit vuositasolla saada merkittävän säästön optimoimalla ostoksesi juuri sen suuruiseksi, että saat ilmaisen toimituksen. Lisäksi voit säästää omaa vaivaasi, kun sinun ei tarvitse kantaa päivittäisessä käytössä olevia tuotteita suoraan kotiovelle.

Kun seuraat aktiivisesti meidän sivujemme kautta kampanjoita, voit säästää vuodessa helposti useita satoja euroja. Lisäksi voit saada kampanjakoodilla ilmaisen toimituksen, mikä on erinomainen asia ja pienentää merkittävästi kuluissa.

Suunnittele ruokalista etukäteen

Erittäin kustannustehokas tapa, jolla saat halpaa ruokaa netistä, on suunnitella ruokalista pidemmäksi aikaa kuntoon. Koska ruokakulut kasvavat perheen koon mukaan, lasku kasvaa sitä suuremmaksi, mitä isompi kotitalous on kyseessä. Monihenkisissä lapsiperheissä voi säästää helposti ruokakuluissa jo suhteellisen pienellä vaivalla.

Hyvin suunniteltu on melkein puoliksi tehty ja se pätee myös edullisen kotiruuan valmistukseen. Vältyt juoksemasta kalliiseen lähikauppaan ja tekemällä viime hetken impulssiostoksia. Mitä aiemmin aloitat valmistelut, sitä halvemmalla pääset – voit esimerkiksi tehdä uskomattomia löytöjä hävikkiverkkokaupoista, mikäli jaksat odottaa toimitusta muutaman päivän.

Suunnittele siis ruokalajit hyvissä etukäteen – valmista ensi viikon ruokalista jo nyt ja voit tehdä isoja säästöjä! Tässä on näppärä infopaketti onnistuneeseen säästöjahtiin:

  • Valikoi edullisia aineksia sisältävä arkiruoka, joka sopii koko perheen makuun. Reseptejä löydät helposti täältä meiltä ruokanetistä.fistä, reseptikirjoista tai reseptipankeista.
  • Tutkaile, millaisia ainesosia tarvitset ja katso, millaisia ruokatarjouksia löytyy hävikkikaupoista, joista voit ostaa poistoruokaa edullisesti. Tuoretuotteet löytyvät esimerkiksi Kauppahalli24:sta.
  • Kun olet löytänyt hyvät tarjoukset, voit tehdä kauppaostokset helposti esimerkiksi työmatkalla kännykällä surffaten tai sohvalla rennosti ottaen. Säästät aikaa ja vaivaa, kun saat tilattua kaiken edes käymättä kaupassa.
  • Kun tilaus on tehty, voit rentoutua ja odottaa toimituksen saapumista.

Osta suurtalouspakkauksia kotiin toimituksella

Kiinnitä huomiota, mitä perheenne syö. Kuluuko jokaisella jugurttipikari joka aamu tai kenties valmiiksi pakattu smoothie välipalana? Jos vastasit kyllä, kannattaa ehdottomasti etsiä halpoja suurtalouspakkauksia netistä. Voit myös miettiä, olisiko yksittäisiä ruokapaloja mahdollisuus vaihtaa suurempaan pakettikokoon, joissa on edullisempi kilohinta. Pakkaus itsessään muodostaa nimittäin suuren osan tuotteen hinnasta.

Netistä tilattujen suurtalouspakkausten toinen hyvä puoli piilee vaivattomuudessa. Voit vain syöttää kotiosoitteenne ja tilata kotiin toimituksen, jossa voit saada ruuat kannettuna kotiovelle. Näin ollen sinun ei tarvitse itse tuoda painavia pakkauksia, joiden kantaminen paikasta toiseen ei ole kovin helppoa.