Luomuruokaa netistä ja tilaa ruokaa netistä

Me ruokanetistä.fissä rakastamme luonnonmukaisesti viljeltyjä elintarvikkeita, minkä takia haluamme jakaa sinullekin parhaat vinkit niiden hankkimiseen!

Luomuruokaa netistä on nykyään erittäin kattavasti saatavilla. Tämä johtuu luomuruuan valtavasta suosion kasvusta. Me kuluttajat haluamme tilata myös netistä arvojemme mukaista ruokaa, jota olemme tottuneet hankkimaan omilla kauppareissuilla. Monet meistä syövät omien terveysvalintojen pohjalta puhdasta luomuruokaa, minkä johdosta tuottajat ovat vastanneet kasvavaan kysyntään ja lisänneet luomun tarjontaa. Luomuvalikoima onkin kehittynyt melkoisesti 2010-luvulla, koska sen kuluttaminen on muuttunut arvovalinnaksi.

Suomessa viljellyn luomuruuan tarjonta on lisääntynyt valtavasti – halusitpa sitten ostaa esimerkiksi luomuna kasvatettuja vihanneksia, lihaa tai viljaa, löydät varmasti haluamasi. Ilahduttavaa on myös se, että luomu mahdollistaa pienemmille tiloille jalansijan. Esimerkiksi Kauppahalli 24 tarjoaa mahtavan valikoiman mitä erilaisempia tuotteita, jotka saat kuljetettuna suoraan kotiovellesi. Lisäksi esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalo mahdollistaa, että voit tilata erilaisia luonnonmukaisesti viljeltyjä mausteita, kuivatuotteita ja muita välipaloja. Kahviin erikoistuneet Slurp ja Crema takaavat, että saat tilata kahvia ja teetä luomuna. Netin kattava luomuvalikoima mahdollistaa, että kaikenlainen luomuruoka tulee suoraan kotiovellesi!

Mitä on luomuruoka?

Kasvukausi on kotimaassamme kuitenkin sangen lyhyt, joten emme voi kasvattaa kaikkea Suomessa. Tämän johdosta puhdasta ja luonnonmukaisesti viljeltyä ruokaa tuodaan Suomeen ympäri maailmaa sieltä, missä niille on otollisimmat kasvuympäristöt. Esimerkiksi sitrushedelmät ja mausteet tuodaan poikkeuksetta eteläisemmältä pallonpuoliskolta. Yhteistä kaikille viljelijöille on, että luonnonmukaisesti viljeltyä ruokaa ei kuitenkaan saa viljeltyä miten haluaa, vaan luomuruualta edellytetään erittäin korkeiden standardien täyttämistä. Euroopan unionin asettama vaatimus on, että vähintään 95 prosenttia ainesosista tulee olla luonnonmukaisesti viljeltyä, jotta se saa markkinoida itseään luomutuotteena. Tiloja seurataan aktiivisesti, jotta luomuviljelyn periaatteiden nähdään toteutuvan jokaisessa ketjun vaiheessa.

Luomuruoka on puhdasta ja ekologista, minkä takia sen suosio on kasvanut valtavasti maailmalla käytävän ilmastokeskustelun aikana. Luonnonmukaisesti viljelty ruoka tarkoittaa, että ruoka on kasvatettu ympäristöä kunnioittaen ja keinotekoisia lannoitteita välttäen. Suomessa on erittäin hyvä kasvattaa luomuruokaa, sillä puhdas ilmastomme mahdollistaa hienot olosuhteet. Monet meistä suomalaisista haluavat tarjota puhdasta ruokaa myös lapsilleen ja mahdollistaa heille korkeat vaatimukset täyttävät puhtaat raaka-aineet, joilla voi välttää turhien lisäaineiden käytön kasvuikäisellä lapsella.

Miksi luomuruoka on hyvä vaihtoehto myös sinulle?

Luonnonmukaisesti viljelty ruoka mahdollistaa, että tuet ostopäätökselläsi eläinten ja luonnon hyvinvointia ja niiden olosuhteiden kehittämistä. Vaikka suomalainen ruoka kuuluu maailman puhtaimpien ruokien joukkoon, luonnonmukaisissa elintarvikkeissa minimoidaan lisäaineiden, torjunta-aineiden ja kemikaalien määrä. Jos siis esimerkiksi haluat puristaa mehuja tai tehdä terveysshotteja elintarvikkeista kuorineen päivineen, kannattaa ehdottomasti valita luomutuote.

Tutustu ruokanetistä.fin valikoimiin verkkokauppoihin ja valitse sinulle sopivat luomutuotteet netistä jo tänään!

Tilaa ruokaa netistä

Ruuan tilaaminen ruokaverkkokaupoista on moderni ja vaivaton tapa säästää omaa aikaa. Pari klikkausta mahdollistaa, että voit tilata ruokaa netistä erittäin nopeasti ja helposti. Me suomalaiset emme vielä muutamia vuosia sitten olisi voinut uskoa, että ystävällinen kuljettaja tuo meille ruokaa suoraa kotinkuljetettuna ja meidän tarvitsee vain avata ovi.