Herkullinen Granaattiomena-Vadelma Smoothie

Tämä smoothie on loistava aamupala, välipala, kuin iltapalakin! Terveellinen sekoitus täynnä ravintoaineita.Voit valmistaa tästä smoothien, tai smoothie bowlin makusi mukaan.Valmistus vie…

5 min 2

Tämä smoothie on loistava aamupala, välipala, kuin iltapalakin! Terveellinen sekoitus täynnä ravintoaineita.Voit valmistaa tästä smoothien, tai smoothie bowlin makusi mukaan.Valmistus vie vain 5 minuuttia.

Ainekset

200 gpakastevadelmia
120 ggranaattiomenan siemeniä (pakaste)
kourallinentuoretta minttua
1avokado
1banaani
Ripaussuolaa
Kardemummaa ja kanelia
40 gvanilijanmakuista herajauhetta (esim Foodin
2 dlVettä/appelsiinimehua/kauramaitoa/mantelimaitoa

Valmistus

Laita kaikki ainekset blenderiin ja anna sekoittua kuohkeaksi. Annostele lasiin tai kulhoihin. Huomio nesteen määrä bowlia tehdessäsi – mitä vähemmän käytät nestettä, sen tiiviimpi seos on.

Kirjoittaja:

Eevi Teittinen on yksi RuokaNetistä.fi-sivuston omistajista. Hän on koko Suomen tuntema bloggari ja vaikuttaja, erikoisosa-alueinaan fitness ja hyvinvointi. Voit tuntea Eevin myös monista eri TV-ohjelmista kuten esimerkiksi Tanssii Tähtien Kanssa, Selviytyjät ja Fitnesspäiväkirjat. Eevin reseptit ovat terveellisiä ja suussasulavia.

Tutustu Ruokanetistä.fi -palveluun

Vertaile verkkokauppoja ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto

RuokaNetistä.fi vertailee ja arvostelee eri ruoan- ja ruoanvalmistukseen erikoistuneet verkkokaupat sinun puolestasi. Selaa läpi eri arvosteluita ja kokeile sinulle sopivinta kauppaa.
Vertaile

Saa inspiraatiota monista eri resepteistämme

Lue herkullisten ja helppojen ruokien reseptejä palvelussamme ja inspiroidu! Lisäämme viikoittain uusia, toinen toistaan mielenkiintoisempia reseptejä sivuillemme kävijöiden ruokapöytää ilostuttamaan.
Inspiroidu

Pysy aallonharjalla ruokaverkkokauppojen trendeissä

Seuraa blogiamme ja saat kuukausittain uusinta tietoa ruoan verkkokaupan kehittymisestä ja trendeistä. Tutustu kotiinkuljetuksiin, hävikkiruokakauppoihin ja opi lisää eri mahdollisuuksista.
Lue lisää