Ainekset
n 800g | lohifile |
½ dl | soija |
2 rkl | hunaja |
1 rkl | kalakastike |
2 tl | scriracha |
Valmistus
- Kuumenna uuni 120 asteiseksi ja sekoita mausteainekset yhteen
- Laita kala leivinpaperilla vuoratulle pellille ja sivele pinta pariin kertaan mausteliemellä
- Laita paistolämpömittari kalan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 45 asteiseksi, noin 20-30min
- Ota kala uunista ja valele pinta pariin kertaan mausteliemellä
- Kuumenna uunin grillivastukset ja laita kala paahtumaan, kun hehkuvat punaisina noin 5 minuutiksi
- Valele pinta taas mausteliemellä
- Tarjoile kala esim rapeiden paahdettujen kasvisten ja nuudelien kanssa
Voit pitää myös näistä resepteistä