Uunilohi, Tasteofnikinmäki

Uunilohi sriracha glaseerauksella

4

Ainekset

n 800glohifile
½ dlsoija
2 rklhunaja
1 rklkalakastike
2 tlscriracha

Valmistus

  • Kuumenna uuni 120 asteiseksi ja sekoita mausteainekset yhteen
  • Laita kala leivinpaperilla vuoratulle pellille ja sivele pinta pariin kertaan mausteliemellä
  • Laita paistolämpömittari kalan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 45 asteiseksi, noin 20-30min
  • Ota kala uunista ja valele pinta pariin kertaan mausteliemellä
  • Kuumenna uunin grillivastukset ja laita kala paahtumaan, kun hehkuvat punaisina noin 5 minuutiksi
  • Valele pinta taas mausteliemellä
  • Tarjoile kala esim rapeiden paahdettujen kasvisten ja nuudelien kanssa

Kategoriat:

Kirjoittaja:

Henri Heinonen on itseoppinut kokki, joka jakaa tekemiään ruokiaan suosituissa Tasteofnikinmäki -sosiaalisen median kanavissa. Henrin erikoisuuksia ovat grillailu, mutta myös suomalaiset perinneruuat taittuvat pienellä twistillä. Ruokia tehdessä ja Henrin kuvia katsellessa herahtaa vesi kielellä herkästi!

Tutustu Ruokanetistä.fi -palveluun

Vertaile verkkokauppoja ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto

RuokaNetistä.fi vertailee ja arvostelee eri ruoan- ja ruoanvalmistukseen erikoistuneet verkkokaupat sinun puolestasi. Selaa läpi eri arvosteluita ja kokeile sinulle sopivinta kauppaa.
Vertaile

Saa inspiraatiota monista eri resepteistämme

Lue herkullisten ja helppojen ruokien reseptejä palvelussamme ja inspiroidu! Lisäämme viikoittain uusia, toinen toistaan mielenkiintoisempia reseptejä sivuillemme kävijöiden ruokapöytää ilostuttamaan.
Inspiroidu

Pysy aallonharjalla ruokaverkkokauppojen trendeissä

Seuraa blogiamme ja saat kuukausittain uusinta tietoa ruoan verkkokaupan kehittymisestä ja trendeistä. Tutustu kotiinkuljetuksiin, hävikkiruokakauppoihin ja opi lisää eri mahdollisuuksista.
Lue lisää