Misokaali

Misokaali on mahtava ja nopea ruoka, jonka saat syntymään helposti kotona. Voit korvata chorizomakkaran myös jollain muulla lihalla tai lihankorvikkeella.

4

Misokaali on mahtava ja nopea ruoka, jonka saat syntymään helposti kotona. Voit korvata chorizomakkaran myös jollain muulla lihalla tai lihankorvikkeella.

Ainekset

800 gvalkokaalia
1keltasipuli
2 rkloliiviöljyä
200 gchorizomakkaraa
2-3 dlkaurakermaa (esim. Plantin Cooking onion)
1/2 rklvaaleaa misotahnaa
1 tlsuolaa
mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. Silppua kaali ja sipuli. Kuumenna öljy syvällä pannulla tai wokissa. Freesaa sipulia muutamien minuuttien ajan, kunnes se on pehmeää. Lisää kaali. Paista kaalia pannulla hetki ja lisää kaurakerma, misotahna, suola sekä rouhi joukkoon mustapippuria. Sekoita ja anna kaalin hautua 15-20 minuutin ajan.
  2. Paista tällä välin toisella pannulla chorizopaloihin hyvä väri. Lisää chorizopalat kaalin joukkoon ja anna hautua vielä viiden minuutin ajan.

 

Vinkki: tee ateriasta vegaaninen korvaamalla chorizopalat 200 grammalla porkkanasiivuja, jotka lisäät pannulle samaan aikaan kuin kaalinkin.

Kirjoittaja:

Mari Moilanen on ruoka-alan rautainen ammattilainen: ruokatoimittaja ja kansainvälisellä tasolla palkittu valokuvaajaja sekä viinientusiasti. Mari loihtii suussa sulavia reseptejä nokkelin twistein, rennolla otteella ja uutta luoden. Mari on myös tunnettu suositusta Jotain maukasta -blogistaan sekä viikottaisista Iltalehden Ruokatorstai-sivuistaan.

Tutustu Ruokanetistä.fi -palveluun

Vertaile verkkokauppoja ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto

RuokaNetistä.fi vertailee ja arvostelee eri ruoan- ja ruoanvalmistukseen erikoistuneet verkkokaupat sinun puolestasi. Selaa läpi eri arvosteluita ja kokeile sinulle sopivinta kauppaa.
Vertaile

Saa inspiraatiota monista eri resepteistämme

Lue herkullisten ja helppojen ruokien reseptejä palvelussamme ja inspiroidu! Lisäämme viikoittain uusia, toinen toistaan mielenkiintoisempia reseptejä sivuillemme kävijöiden ruokapöytää ilostuttamaan.
Inspiroidu

Pysy aallonharjalla ruokaverkkokauppojen trendeissä

Seuraa blogiamme ja saat kuukausittain uusinta tietoa ruoan verkkokaupan kehittymisestä ja trendeistä. Tutustu kotiinkuljetuksiin, hävikkiruokakauppoihin ja opi lisää eri mahdollisuuksista.
Lue lisää