Misokaali on mahtava ja nopea ruoka, jonka saat syntymään helposti kotona. Voit korvata chorizomakkaran myös jollain muulla lihalla tai lihankorvikkeella.
Ainekset
800 g | valkokaalia |
1 | keltasipuli |
2 rkl | oliiviöljyä |
200 g | chorizomakkaraa |
2-3 dl | kaurakermaa (esim. Plantin Cooking onion) |
1/2 rkl | vaaleaa misotahnaa |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä |
Valmistus
- Silppua kaali ja sipuli. Kuumenna öljy syvällä pannulla tai wokissa. Freesaa sipulia muutamien minuuttien ajan, kunnes se on pehmeää. Lisää kaali. Paista kaalia pannulla hetki ja lisää kaurakerma, misotahna, suola sekä rouhi joukkoon mustapippuria. Sekoita ja anna kaalin hautua 15-20 minuutin ajan.
- Paista tällä välin toisella pannulla chorizopaloihin hyvä väri. Lisää chorizopalat kaalin joukkoon ja anna hautua vielä viiden minuutin ajan.
Vinkki: tee ateriasta vegaaninen korvaamalla chorizopalat 200 grammalla porkkanasiivuja, jotka lisäät pannulle samaan aikaan kuin kaalinkin.
Voit pitää myös näistä resepteistä
Super herkulliset kevätkääryleet valmistuu suhteellisen helposti myös kotona. Kevätkääryle taikinaa löytyy aasia-kauppojen pakastehyllystä (tai hyvinvarustelluista verkkoruokakaupoista) ja täytettä on helppo…
Ihana juhlatarjottava tai naposteltava, rullissa maistuu porkkala eli porkkana lohi joka on todella helppo valmistaa mutta kannattaa tehdä jo päivää…