Kanapasta

Kanapasta 4 hengelle. Perinteinen pelipäivän ateria pienellä twistillä. Tuoreiden raaka-aineiden avulla saat maukkaan aterian koko perheelle. Voit tilata ruoat ja…

4

Kanapasta 4 hengelle. Perinteinen pelipäivän ateria pienellä twistillä. Tuoreiden raaka-aineiden avulla saat maukkaan aterian koko perheelle. Voit tilata ruoat ja raaka-aineet netistä kuten esimerkiksi Kauppahalli24:sta.

Ainekset

n 600gkananrintafileitä
1 pktRummo Fettuccine pasta
n 1dlvalkoviiniä
1punainen chili
1valkosipulinkynsi
1sitruunaruoho
1lime
inkivääriä
1 tlruokosokeria
1rklosterikastiketta
1 rklsushi etikkaa
ruskeeta sokeria
varsiparsaa
korianteria

Valmistus

  • Perinteinen kanapasta valmistuu käden käänteessä nopeasti ja pienellä vaivalla. Käyttämällä tuoretta chiliä, valkosipulia, sitruunaruohoa ja limeä saat uuden ulottuvuuden annokselle.
  • Poista sitruunaruohosta uloin kuori ja leikkaa kanta pois. Raasta hienolla raastimella paksuimmasta päästä niin paljon kuin saat raastettua
  • Leikkaa chili halki ja poista siemenet ja leikkaa pieneksi silpuksi
  • Kuori inkivääristä peukalon pään kokoinen pala ja raasta se
  • Pese lime hyvin ja raasta kuori
  • Kuori valkosipuli ja silppua pieneksi
  • Mittaa valmiiksi kattilaan vesi pastaa varten ja mausta runsaalla suolalla
  • Paista kanafileet pannulla noin 15min ja mausta suolalla ja pippurilla ja laita lautaselle vetäytymään
  • Paista samalla tankoparsat nopeasti kuumalla pannulla niin että jäävät rapsakoiksi
  • Kiehauta pastavesi ja keitä pastat pakkauksen ohjeen mukaan
  • Pastan kypsyessä mittaa kuumalle pannulle valkoviini ja kiehauta. Lisää etikka ja anna hetki porista
  • Lisää sekaan kaikki silputut mausteet, osterikastike ja sokeri. Anna porista miedolla välillä sekoitellen
  • Lisää mausteseokseen keitetty pasta ja pari kauhallista keitinvettä. Sekoita mausteet pastaan ja annostele lautaselle
  • Lisää siivutettu kanafile sekä tankoparsa

Kirjoittaja:

Henri Heinonen on itseoppinut kokki, joka jakaa tekemiään ruokiaan suosituissa Tasteofnikinmäki -sosiaalisen median kanavissa. Henrin erikoisuuksia ovat grillailu, mutta myös suomalaiset perinneruuat taittuvat pienellä twistillä. Ruokia tehdessä ja Henrin kuvia katsellessa herahtaa vesi kielellä herkästi!

Tutustu Ruokanetistä.fi -palveluun

Vertaile verkkokauppoja ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto

RuokaNetistä.fi vertailee ja arvostelee eri ruoan- ja ruoanvalmistukseen erikoistuneet verkkokaupat sinun puolestasi. Selaa läpi eri arvosteluita ja kokeile sinulle sopivinta kauppaa.
Vertaile

Saa inspiraatiota monista eri resepteistämme

Lue herkullisten ja helppojen ruokien reseptejä palvelussamme ja inspiroidu! Lisäämme viikoittain uusia, toinen toistaan mielenkiintoisempia reseptejä sivuillemme kävijöiden ruokapöytää ilostuttamaan.
Inspiroidu

Pysy aallonharjalla ruokaverkkokauppojen trendeissä

Seuraa blogiamme ja saat kuukausittain uusinta tietoa ruoan verkkokaupan kehittymisestä ja trendeistä. Tutustu kotiinkuljetuksiin, hävikkiruokakauppoihin ja opi lisää eri mahdollisuuksista.
Lue lisää