ruokanetistä kuvituskuva-2

Tietoa meistä

RuokaNetistä.fi on THNX Marketing Oy:n (3101868-4) omistama, Suomen ensimmäinen ruoan ja ruoan valmistukseen erikoistuneiden verkkokauppojen arvosteluportaali. Palvelu on lanseerattu tammikuussa 2020. RuokaNetistä.fi arvostelee eri verkkokaupat subjektiivisesti, toteuttamalla yhden tai useampia tilauksia verkkokaupoista testatakseen tuotevalikoiman laajuuden, verkkokauppojen käyttökokemuksen, kotiinkuljetuksen, asiakaspalvelun ja esimerkiksi tuotepalautuksen. Tämän jälkeen pisteytämme sivustot paremmuusjärjestykseen, ja kerromme teille luotettavasti oman mielipiteemme kokemuksista.

Jokaista arvostelua varten on tehty vähintään yksi tilaus. Arvostelijoita on useita, jotta takaamme mahdollisimman kattavan näkemyksen kaupoista.

Sivustolta löydät arvosteluita niin eri ruoanverkkokaupoista, keittiövälineihin erikoistuneista verkkokaupoista, fitness- ja hyvinvointikaupoista sekä esimerkiksi kahvi-, tee- ja maustekaupoista. Mikäli sinulla on kokemusta kaupoista ja olet eri mieltä arvosteluistamme, ota yhteyttä meihin niin keskustelemme liikkeen kanssa mahdollisista parannusehdotuksista: info@ruokanetista.fi. Voit myös lähettää meille oman arvostelusi käyttämällä arvostelusivuilta löytyviä tähtiluokituksia. Lähetäthän arvosteluusi liitteksi myös kuitin tilauksesta – tällä varmistamme että olet kauppaa käyttänyt.

Lisäksi tarjoamme kuluttajille huippukokkien kirjoittamia reseptejä suosikkiruuista helpottamaan ruoanlaittoa ja tuomaan uusia ideoita ruokapöytään.